Skarverennet konkurranseklasse fra Finse - 37 km


18. april 2020

Nå kan du stille til start side om side med Johaug, Johnsrud Sundby og andre løpere fra den absolutte verdenseliten. Skarverennet er vårens vakreste eventyr, en stor folkefest som også er et offisielt konkurranserenn i FIS-kalenderen.


Meld deg på mens det ennå er plass.

Ting kan tyde på at Skarverennet holder stand som Norges mest populære turrenn, 45 år etter starten i 1974; 8000 av i alt 12220 plasser var solgt to uker etter at vi åpnet for påmelding i oktober 2019. Det strømmer inn med påmeldinger hver dag, så det lønner seg å være på hugget hvis du vil sikre deg ett av startnumrene.


Påmelding konkurranseklassen:

Påmeldingen skjer i to trinn. Etter at du har krysset av/fylt ut skjemaet på denne siden, vil du motta en bekreftelse som forteller at påmeldingen er registrert og at du står i kø. I det siste trinnet, når du blir tildelt plass, vil du bli bedt om å velge togavgang og stasjon - for eksempel Geilotoget med avgang kl 09.51. 


Værmelding Cloudy

Posisjon: Finse

Les mer

Smøretips Skier

Anbefalt av Swix logo

Flere tips

Skarverennsbutikken Geilohallen

30-80%

Åpningstider "Skarverennsuka":
Torsdag 15 - 22
Fredag  10 - 23
Lørdag 10 - 17
Søndag 10 - 15

Se tilbud

Skarverenns- produkter

Vi tilbyr flotte kvalitetsprodukter med Skarverennets egen logo og løypeprofil i designet, slik at du kan få deg et flott produkt og et minne fra vårens vakreste eventyr.

Til nettbutikk