Litt vind, tåke og ruskeregn stopper ikke Skarverennet 2019.
Skarverennsdronningen Therese Johaug vant kvinneklassen for tiende gang mens Simen Hegstad Krueger tok en suveren førsteplass i herreklassen. 

Kari øyre Slind kom på andreplass, mens Marte Mæhlum tok årets tredjeplass i kvinneklassen. Ingvild Flugstad endte opp på en 4 plass. 

I herreklassen kom Thomas Bucher-Johannessen på 2 plass og Vebjørn Turtveit stakk av med 3 plassen. MartinJohnsrud Sundby klarte ikke å forsvare førsteplassen sin fra 2017 og endte opp med 10 plass. Petter Northug endte opp på en 38 plass. 

Pluss grader, vind og regn stoppet ikke deltagerne for å gå Skarverennet. Eliteklassen for kvinner startet like over kl. halv 12. Herrenes eliteklasse startet 15 minutter senere. På samme tid i målområdet kunne en fornøyd trimdeltaker melde om super stemning blant deltagerne selv om været ikke var det beste de har opplevd. 

Skarverennet med sin 37 km lange løype går langs foten av Hallingskarvet fra Finse til Ustaoset og arrangeres av Geilo IL. Årets renn er det 46. i rekken. Rennet representerer hvert år et verdig punktum for skisesongen både for eliteløpere og trimløpere. 

For fullstendig resultatliste; Les her

For ytterligere kommentar, info og akkreditering kontakt:
Tine Skjoldmo, pressesjef Skarverennet Mob 97546875
Jarle Uthus, leder organisasjonskomiteen Mob. 95947626
Håvard Veslahaug , Skarverennskoordinator Geilo IL Mob. 92290394