Hva skulle vi ellers gjort?


I dag er det nøyaktig 8 måneder til 17. april - Skarverennet 2021.

Vi setter alle kluter til og satser på å arrangere det beste rennet noensinne. Vi ser for oss en lang rekke med spreke og glade løpere på vei over fjellet fra Finse til Ustaoset. Naturopplevelsen, mestring og god stemning i en velpreparert løype badet i sol – verdens beste skidag i den vakre nasjonalparken på høyfjellet.


Ja, vi er selvsagt klar over at spredningen av covid-19 kan bli en utfordring. Dette gjør at vi må forberede oss på flere scenarier.

Samtidig er det mye som kan - og vil - skje på de 8 månedene som gjenstår til startskuddet går. Smittespredningen kan avta, en vaksine kan bli godkjent/tatt i bruk og vi vil få enklere, mer presise og raskere løsninger for testing. Alt dette gir grunn til fremtidstro og håp.


Det er mye praktisk som må på plass før vi i Geilo IL nok en gang kan arrangere Norges største enkeltrenn. Etter snart 50 år så vet vi at god organisering, kombinert med mange tusen timers frivillig innsats, må til for å ordne alt av avtaler, logistikk og det praktiske rundt. Og at arbeidet begynner nå.


Du må gjerne kalle oss naive som tror på en relativt rask retur til normalen. Alternativt kan du bruke vår entusiasme til inspirasjon. Her oppe på fjellet er vi vant til å fokusere på mulighetene, ikke begrensningene. 


Apropos planlegging, vi håper at du sitter klar når vi åpner billettsalget mandag 12. oktober kl. 10.00. I år selger vi billetter/startnumre med 100% penger tilbake garanti i tilfelle avlysning.


Del gjerne denne informasjonen med turglade venner som også lengter til Skarverennet og normale tider. Fremtiden trenger flere som tror på den.


Vi gleder oss!