Mandag 12. oktober åpner vi for påmelding til 48. utgave av Norges største og flotteste skirenn.
Vi forventer spesielt stor pågang i år, og åpner derfor påmeldingen suksessivt:

(konkuransepåmeldinga åpner 23 november)                                                                                                                                               


Hver dag kl 10.00:

Mandag 12. oktober - dagstur fra Bergen og Oslo
Tirsdag 13. oktober - trimklasse fra Finse
Onsdag 14. oktober - 25 km trimklasse med start på Haugastøl
Torsdag 15. oktober - påmelding for deg som oppholder deg på Finse

Skarverennet, smittevern og Covid-19

Vi i Geilo IL har planlagt for flere scenarier med tanke på Covid-19, noe som innebærer alternative traséer, puljevis start i henhold til de regler som måtte gjelde 17.4.21 og transport-/logistikkløsninger som ivaretar deltakernes sikkerhet og smittevern. Vi har merket oss at myndighetene har startet på en forsiktig gjenåpning og normalisering av aktiviteten i samfunnet, og håper - i likhet med deg - at dette fortsetter slik at vi kan arrangere Skarverennet 2021 omtrent som normalt.

Skulle det blir restriksjoner på antall deltakere, er det først til mølla som gjelder. Endelig beslutning om løyper, logistikk og antall deltakere tas innen 1.3.21, i god tid før rennet som er lørdag 17. april.

100% refusjonsgaranti som også gjelder bestilt overnatting

Selv om det er idrettslaget som arrangerer, så er hele skibygda Geilo inkludert overnattingsbedriftene med på dugnaden som skaper vårens vakreste eventyr, Skarverennet.
Som påmeldt deltaker bærer du ingen økonomisk risiko; skulle rennet - mot formodning - bli avlyst på grunn av Covid-19, betaler vi deg tilbake 100%. Denne garantien gjelder også for bestilt/betalt overnatting på Geilo i helgen 16.-18. april i forbindelse med rennet.

Håp er å ha noe å glede seg til

En ny og positiv trend ble født tilbake i mars. Den nye situasjonen og begrensningene førte til at vi gjenoppdaget den enkle og klassiske gleden ved å være ute i naturen. Nå går vi på tur som aldri før og vi elsker det. Titusener har overnattet ute, i hengekøyer og telt, mange kanskje for aller første gang.

Skarverennet er en gammel turklassiker i positiv forstand. Hvert år samler vi mer enn 12.000 deltakere til den fantastiske turen gjennom nasjonalparken langs Hallingskarvet. Lyden av skiene som glir over snøen, den flotte utsikten, samholdet, pausene og gleden du føler ved målgang - litt sliten, men mest stolt over å ha gjennomført. Tenk at noe så enkelt som å gå en tur på ski kan gi så mye. Det er slike øyeblikk vi lever for å oppleve.

Vi i Geilo idrettslag er godt i gang med forberedelsene til det som vil bli en helt spesiell og kjærkommen utgave av Skarverennet. Etter hvert som vi teller ned mot den store dagen vil stadig flere frivillige bli med på dugnaden, i rennhelga vil vi være nærmere 1100 fra idrettslaget som bidrar til at Skarverennet også i 2021 blir våren vakreste eventyr.

Vi gleder oss!
 

Med vennlig hilsen
Skarverennet

Påmelding

Vil du ha dagstur fra

Bergen eller Oslo til finse

Pris Info Påmelding

Åpner 12 oktober kl 10.00

Skal du gå

37 KM trim finse

Pris Info Påmelding

Åpner 13 oktober kl 10.00

Skal du gå

25 KM Trim haugastøl

Pris Info Påmelding

Åpner 14 oktober kl 10.00

Oppholder du deg på

Finse

Pris Info Påmelding

Åpner 15 oktober kl 10.00

Skal du gå

Konkurranse

ÅPNER 23 november

Pris Info Påmelding


Nyheter

Værmelding Cloudy

Posisjon: Finse

Les mer

Smøretips Skier

Anbefalt av Swix logo

Flere tips

Skarverennsbutikken Geilohallen

30-80%

Åpningstider "Skarverennsuka":
Torsdag 15 - 22
Fredag  10 - 23
Lørdag 10 - 17
Søndag 10 - 15

Se tilbud

Skarverenns- produkter

Vi tilbyr flotte kvalitetsprodukter med Skarverennets egen logo og løypeprofil i designet, slik at du kan få deg et flott produkt og et minne fra vårens vakreste eventyr.

Til nettbutikk