Skarverennet 2016 - Påmelding

07.10.2015

Skarverennet er ett av verdens største skirenn, med sine 12.220 deltakere. Rennet har start på Finse og mål på Ustaoset (37 km.), og med et kortere alternativ mellom Haugastøl og Ustaoset (25 km.) Rennet går langs foten av vakre Hallingskarvet.

Det er ikke uten grunn at deltakertallet er så stort som 12.220. Detter er ikke bare et skirenn, men et arrangementet som har stor sosial profil.

Blant deltagere kan du finne alt fra mosjonister i alle aldre, til de beste elite utøvere innfor Norsk og internasjonal langrenn. Kjente navn som Therese Johaug, Marit Bjørgen, og Petter Northug er gjengangere i løypen når skarverennet byr opp til dans. Her gjelder det å være tidlig ute for billettene forsvinner unna på kort tid.

All påmelding foregår på rennets hjemmesider, skarverennet.no. Her bør man klikke seg inn, lese om de ulike alternativene for å delta og finne ut hvilken dag mine billetter blir lagt ut for salg. 

Skarverennet 2016 arrangeres lørdag 23. april. Rennet har også denne gangen en maksimal grense på 12.220 deltakere. Dette på grunn av sikkerhet og kvalitet for deltakerne. Skarverennet arrangeres av Geilo Idrettslag. Sesongens renn er nummer det 43. i rekken.

For ytterligere kommentarer, kontakt: 

Tine Skjoldmo, kommunikasjonssjef Skarverennet. Mob. 97546875 Mail: tine@geiloil.no

Espen Nordby Andersen, daglig leder Geilo IL. Mob 90019647 Mail: espen@geiloil.no

Jan Arne Øen, Skarverennskoordinator Geilo IL Mob. 92465360 Mail: skarverennet@geiloil.no

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi sender deg informasjon og tilbud på e-post. Du kan når som helst melde deg av brevene.