Stor interesse rundt Skarverennet 2019.

22.01.2019

Stor interesse rundt Skarverennet 2019.

Selv etter avlysning av Skarverennet 2018, så er Skarverennet så å si fullbooket. Dette gjelder togene som frakter deltakerne til start på Finse med avgang i fra Hallingdal.
Vi var veldig spente på hvordan avlysningen ville slå ut på påmelding, men interessen og pågangen har vært veldig stor.
Etter erfaringen med avlysningen i 2018, så har Skarverennet jobbet med plan B og en alternativ trasse. Denne kan benyttes ved forholdsvis dårlig vær. Blir det så dårlig vær at alternativ trasse ikke kan benyttes, så har Skarverennet og næringen på Geilo gjennomført møte for på å se hvordan og hva som da kan tilbys deltakerne, slik at man allikevel får en flott opplevelse/weekend på Geilo. Dette blir det jobbet videre med frem mot årets Skarverennet.

Mulighet for nå å kunne bli med på Skarverennet 2019, er å og ta en dagstur med tog i fra Bergen eller Oslo, der det er noen billetter igjen. Det fine da er at du reiser miljøvennlig, som er en profil vi støtter. 
Så er det ledig på den noe kortere turen som starter på Haugastøl og kommer inn i Skarverennstraseen etter hvert, her er det billetter igjen fra Geilo.
Videre er det også ledig i konkuranseklassene.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi sender deg informasjon og tilbud på e-post. Du kan når som helst melde deg av brevene.