Nyheter

27.01.2017

Har du registrert alle data på deg og dine deltakere?

Dette er svært viktig slik at vi er sikret at alle får nødvendig informasjon direkte fra oss. Startnummer til de som har dagstur fra Oslo eller Bergens kanten blir sendt ut. Derfor må vi må ha riktig post adresse på alle deltakere. Ikke bruk c/o adresse. Navn til deltaker MÅ stå på postkassen. Husk også e-post adresse og mobil nummer.

Les Mer
23.12.2016

God Jul fra Skarverennet

Tusen takk for at du/dere er med på Skarverennet 22. april 2017. Dette setter vi som arrangør utrolig stor pris på.  Har du registrert alle data på deg og dine deltakere?

Les Mer
27.11.2016

Påmelding konkurranseklassen

Mandag 28 november åpner påmeldingen til konkurranseklassen i Skarverennet 2017, og du kan igjen bli med på en fantastisk skitur gjennom Hallingskarvet nasjonalpark. Påmelding gjøres KUN via våre nettsider www.skarverennet.no. Under fanen påmelding kan du også lese om krav for å bli seedet, dvs stå blant de fremste løperne på start.

Les Mer
10.10.2016

Påmelding Skarverennet

Påmeldingen til Skarverennet 2017 gikk raskere enn forventet. Bare få sekunder etter at påmeldingen startet var togene fra Hallingdal fullbooket. Det er fortsatt muligheter til å bli med på Skarverennet. Se under fanen påmelding for detaljer om hva som er ledig. Plassene med tog fra Geilo til Finse er fullbooket.

Les Mer
26.09.2016

Nå er Skarverenns-appen her! 

Dette er appen du må ha hvis du har gått, skal gå, eller drømmer om Skarverennet! Få informasjon om løpet, overnatting, togtider, smøretips, værmelding og mye mer! Last den ned nå i App Store eller Google Play. 

Les Mer
23.04.2016

Vinnerne av årets Skarverenn er Therese Johaug og Toni Livers

Skarverennsdronningen Therese Johaug vant kvinneklassen for niende gang mens Toni Livers vant herreklassen for andre året på rad.

Les Mer
21.04.2016

Følg Skarverennet live!

Årets Skarverenn blir for første gang sendt direkte via vår egen livestream, tilgjengelig for hele verden! Her kan du følge dine favoritt løpere gjennom ferden langs foten av Hallingskarvet. I tillegg vil vi ta tempen på Jägertoppen, og sjekke ut stemningen i målområdet på Ustaoset.

Les Mer
18.04.2016

Snart klart for vårens vakreste eventyr!

Nå er det bare noen dager til vårens vakreste eventyr, Skarverennet. På startstreken står som vanlig eliteløperne, sammen med i alt 12.200 løpere som dekker alle aldere, ambisjoner og ferdigheter.

Les Mer
01.04.2016

Manglende startkort

Dersom du mangler startkort, som du må ha med deg for å hente startnummer, har den som er på melder en lenke for endring. Lenken er i bekreftelsen. Klikk på lenken så kan du også hente ut startkort til alle i gruppa.

Les Mer
13.03.2016

Startkort og startnummer

Startnummer til deltakere som har tog fra Oslo og Bergen, dagstur, er sendt ut. Startkort til de som skal hente startnummer i Geilohallen eller på Finse kommer på registrert e-post adresse i slutten av uke 11. På startkortet står det hvor du skal hente ditt startnummer og åpningstider i sekretariatet.

Les Mer