Nyheter

02.05.2019

Skarverennet flytter dato for 2020.

Skarverennet flytter dato for 2020. Kjære deltakere, samarbeidspartnere og funksjonærer. Dette ble et Skarverennet som også skriver seg inn i historien. Det har vel aldri vært lagt ned så mye innsats av deltakere, samarbeidspartnere og funksjonærer. Det er rett og slett fantastisk og Skarverennet er veldig ydmyke for dette. Godt utpå kvelden lørdagen, var deler av løypa ned mot mål borte. En slik smelting har man sjelden opplevd.

Les Mer
29.04.2019

Glad vinner av SUBARUBILEN 2019, Subaru Forester Hybrid.

Vinneren av bilen heter Eli Helstad (52) og hun er fra Nord-Odal. Hun er strålende fornøyd, og er utrolig nok kusinen til Hege Gran-Henriksen som vant bilen i 2018. Eli Helstad vant en ny Subaru Forester Hybrid – fri bruk i et år.

Les Mer
27.04.2019

Vinnerne av årets Skarverenn er Therese Johaug og Simen Hegstad Kruger

Litt vind, tåke og ruskeregn stopper ikke Skarverennet 2019. Skarverennsdronningen Therese Johaug vant kvinneklassen for tiende gang mens Simen Hegstad Krueger tok en suveren førsteplass i herreklassen.

Les Mer
26.04.2019

Vær og føremelding for lørdag 27.4.

Det forventes regn og noe vind. Meteorologisk sier det er uvisst hvor mye som kommer, både vind og regn. Men mengden vind og regn, tilsier at det blir renn i fra Finse.

Les Mer
25.04.2019

Vær og førmelding torsdags kveld

Været for lørdag, er i kveld meldt regn og litt vind som avtar utover dagen. Vinden avtar også jo lengere mot Ustaoset man kommer. Mer eksakt værmelding kommer først i morgen. Det blir uansett viktig å ta med seg ekstra skift, både vind/vanntett tøy. På grunn av værmeldingen, har Skarverennet besluttet at alle tog i fra Øst også stopper på Haugastøl stasjon før det går videre til Finse. Du kan da gå av her, for å gå distansen 25 KM til Ustaoset

Les Mer
24.04.2019

Restaurant Hallingstuene + Skarverennet blir Skarverennskroa.

Vi prøver igjen i år, å gi dere muligheten til en skikkelig middag med drikke ved målområdet på Ustaoset. Frode Aga, eier av Hallingstuene på Geilo, og Skarverennet åpner Skarverennskroa. Her blir det fult kjøkken, skjenkerettigheter og mange sitteplasser. Kroa finner rett ved målområdet, merket nr 4 på arenakartet.

Les Mer
24.04.2019

Vær og føremelding 24.04.19

Vær og føremelding. Skarverennet kan love nok snø og bra forhold i løypene og målområdet. Foreløpig værmelding er lett regn/yr fordelt utover dagen. Endelig værmelding foreligger ikke før fredag. Deltakere må kle seg etter forholdene. Det anbefales å ha med seg en søppelsekk for å ta over seg ved eventuelt behov.

Les Mer
23.04.2019

GÅ SKARVERENNET OG VINNE DENNE BILEN, SUBARU FORESTER HYBRYD TIL "FRI BRUK".

Subaru Norge AS er stolt sponsor av Skarverennet og vil tradisjon tro gi bort ett års fri bruk av den splitter ny Subaru Forester Hybrid!

Les Mer
12.04.2019

Årets Skarverenn magasin. Ledige billetter til Finse med tog ifra Geilo

Årets Skarverenn magasin. Ledige billetter til Finse med tog ifra Geilo. Vi har fått ca 40 billetter tilgjengelig. Vi selger disse etter "første mann til mølla prinsippet". De som får billett vil få en svar pr mail. Sendt mail til skarverennet@geiloil.no med antall billetter du ønsker.

Les Mer
12.04.2019

Snart tid for Skarverennet 2019

Lørdag 27. april går Skarverennet av stabelen. Skarverennet har blitt sesongavslutningen for både eliteløpere og trimløpere, og er et av verdens største og mest populære skirenn. På startstreken står som vanlig eliteløperne sammen med i alt 12.200 løpere som dekker alle aldre, ambisjoner og ferdigheter.

Les Mer
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi sender deg informasjon og tilbud på e-post. Du kan når som helst melde deg av brevene.